Samen bereik je meer!

MediReva levert als medisch speciaalzaak hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Dat betekent dat wij goede banden onderhouden met de fabrikanten van deze producten. Samen met hen zijn wij in staat dit symposium te organiseren. We bieden hen dan ook graag de mogelijkheid om zichzelf te etaleren, hier op de website en met hun stand op het symposium zelf.

 

MediReva Symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Coloplast ontwikkelt producten en diensten die het leven gemakkelijker maken voor mensen met een fysieke aandoening.

We richten ons op stomazorg, urologie, continentiezorg en wond- en huidzorg. Daarbij werken we nauw samen met mensen die onze producten gebruiken. Dit helpt ons om producten te ontwikkelen en oplossingen te bieden die aansluiten op de persoonlijke behoeftes van onze klanten.

EuroTec is de enige fabrikant van stomahulpmiddelen in Nederland, gevestigd in Roosendaal. Het bedrijf is in 1996 opgericht. De stomahulpmiddelen van EuroTec zijn ontwikkeld door een professioneel team van ontwerpers, technici en stomaverpleegkundigen en aangepast aan de eisen van stomadragers.

We hebben een uitgebreid assortiment stomahulpmiddelen, waarvan vele uniek zijn. EuroTec produceert zowel 1- als 2-delige systemen, alsmede stoma-accessoires die niemand anders heeft. U kunt rekenen op onze professionele kwaliteit, excellente service en persoonlijke ondersteuning.

Dat is wat we beloven en daar tekenen we voor.

Van Heek Medical is in 1926 in Losser opgericht en is daarmee één van de oudste leveranciers van verbandstoffen in Nederland.

In de loop der tijd heeft Van Heek Medical zich gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie, diabetes en acute (EHBO en BHV) zorg.

 

Nutricia Advanced Medical Nutrition wil een belangrijke bijdrage leveren aan herstel en welzijn van patiënten.

Voedingstherapie is een essentieel onderdeel van de totale behandeling van een patiënt.

Nutricia biedt met een breed en uniek productaanbod voedingsoplossingen en diensten voor patiëntengroepen met specifieke voedingsbehoeften.

Welland Nederland BV is importeur van stomamateriaal. Welland creëert mogelijkheden voor alle belanghebbenden in de stomazorg, van (aspirant) stomadrager tot zorgprofessional en van medisch speciaalzaak tot zorgverzekeraar. Uitgaande van de kernwaarden: kwaliteit, innovatie, kennis en partnership wordt datgene eruit gehaald, wat voor de klant belangrijk is.

Welland helpt mensen vooruit met deskundige ondersteuning, gedegen levering en een verantwoord prijsbeleid. Een poli zorgeloos kunnen draaien, een zaak op gezonde wijze kunnen runnen of de stoma zonder beperkingen kunnen dragen en door kunnen gaan met leven. Kortom: Stomazorg met perspectief!

ConvaTec is een wereldwijd actief producent van medische hulpmiddelen en technologieën op het gebied van stomaproducten, moderne wondproducten, continentie en critical care producten en infusie materialen.

Met ConvaTec gaat u samen op weg naar gezondheidswinst!

 

Bij Dansac hebben we hart voor de stomazorg. We zijn begaan met het lot van stomadragers. Als stomadrager verdien je de beste oplossing: we zetten ons daarom in om de kwaliteit van leven van stomadragers te verbeteren.

Uit ervaring weten we dat stomadragers in heel veel gevallen uitstekend geholpen zijn met Dansac.

NutriMedical is een onderneming actief op het gebied van medische voedingen. We voeren verscheidene modules, drink- en sondevoedingen die voldoen aan de regelgeving van grote delen van de wereld.

Onze drinkvoedingen en modules onderscheiden zich doordat we streven naar een optimale smaak, daarbij gebruik makend van natuurlijke aroma’s.

Onze producten zijn beschikbaar onder de merken van NutriMedical en onder eigen merknamen van onze klanten (zgn. private labels).

Mölnlycke Health Care is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van single-use chirurgische en wondverzorgingsproducten voor eenmalig gebruik en service provider voor de gezondheidszorg.

Mölnlycke Health Care is een van 's werelds meest gerespecteerde professionele merken in de gezondheidszorg en staat vooral bekend om het unieke, hoogwaardige aanbod van producten en gepatenteerde technologieën, die de levens van patiënten kunnen verbeteren en die zorgen dat zorgverleners meer patiënten door efficiëntere zorg kunnen behandelen.

 

SCA is een wereldwijd hygienebedrijf, met een aantal bekende merken, waarvan TENA er een is.

TENA is specialist op het gebied van continentiezorg en biedt een breed assortiment aan producten voor mannen, vrouwen en kinderen en daarnaast ook producten voor verzorgend wassen en huidverzorging.

WE Medical levert kwalitatief hoogwaardige medische hulpmiddelen voor stomazorg, wondzorg, continentiezorg en operatiekamers tegen optimale condities. WE Medical levert verzorgingsmaterialen onder drie eigen labels: WE HEAL wondverzorgingsmaterialen, WE CARE stomaverzorgingsmaterialen en WE COMFORT continentiematerialen. Daarnaast levert WE Medical verzorgingsmaterialen voor stoma, wond en continentie van derden. Voorbeeld hiervan is een wondzorglijn van Mediplast.

Naast materialen voor stomazorg, wondzorg en continentiezorg levert WE Medical chirurgische procedure trays en OK-kleding voor eenmalig gebruik van Cardiva integral solutions. Het leveren van op maat gemaakte procedure trays is een specialiteit.

WE HEAL / WE CARE / WE COMFORT zijn de kerncompetenties van WE Medical. Vanuit deze competenties staat de patiënt en de zorgverlener bij ons centraal.

Bij Hollister leveren wij al 95 jaar meer dan alleen stoma- en continentiematerialen. Ons streven is niet alleen om hoogwaardige producten beschikbaar te stellen, maar we willen ook echt een verschil maken in de kwaliteit van het leven van de gebruikers. Dat betekent dat we ons constant afvragen wat de behoeftes van gebruikers zijn en hoe we die kunnen vertalen naar oplossingen voor hun uitdagingen.

Een belangrijke partner daarbij is de stoma-/continentieverpleegkundige die dicht bij patiënten staat. Hoe beter wij deze professional kunnen ondersteunen, hoe meer zij zich kan concentreren op de noodzakelijke zorgverlening.

Copyright MediReva © 2023.